Powerpoint presentatie inspiratiedag vitaal & vaardig

Afgelopen donderdag 30 juni vond de Inspiratiedag Inspiratiedag Vitaal & Vaardig plaats. Een dag waarin we genodigden, vanuit HR/P&O, ontvingen met als doel het ontwikkelde programma en de toolboxen van VBZ en vakorganisaties voor duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen. Het programma Vitaal & Vaardig wordt voor 20 bedrijven per jaar op maat gemaakt. Jasmijn van Vuure, beleidsmedewerker Arbeidsvoorwaarden (VBZ) en Tom Feitz, programma manager (Implicit), bekijken samen met het bedrijf waar de vraagstukken en uitdagingen liggen en introduceren aan de hand van deze vraagstukken een passend programma inclusief begeleiding vanuit VBZ en Implicit. Uiteraard met de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid: gezondheid, ontwikkeling en loopbaan in het achterhoofd. Wil jij ook dat ze een keer langskomen? Meld je dan nu aan!

Of bekijk nog even rustig de presentatie van Tom en meld je daarna aan!

footerimage