Medewerkers bewust maken van het belang van hun eigen inzetbaarheid

Wil jij dat jouw medewerkers elke dag fluitend naar het werk gaan? Maar nog beter; fluitend naar huis gaan en dit volhouden tot hun pensioen? Dat ze zich blijven ontwikkelen en duurzaam inzetbaar zijn? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Laat ze meedoen met ons vitaliteitsprogramma, geef ze inzicht in hun kwaliteiten en plan een afspraak met een ontwikkelcoach of spoor ze aan om één van de workshops te volgen.

het PROGRAMMA

Bekijk online de toolboxen

Kies zelf welk programma bij jou past

Meld je gratis aan vóór 1 mei

Er zijn in totaal 20 plekken beschikbaar

Advies van twee experts

Persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte training

Coaching match

Jouw medewerkers worden gekoppeld aan onze ontwikkelcoaches

Persoonlijke begeleiding

Onze experts Jasmijn en Tom maken voor jouw bedrijf een programma op maat, inclusief trainingen op locatie, coaching en de nazorg na afloop. Alles afgestemd op jullie behoeftes.

De kracht zit hem in de aandacht voor zowel de werkgever als werknemer. Beiden sluiten het programma af met een flinke portie motivatie voor duurzame inzetbaarheid!

1(4)

Jasmijn van Vuure

VBZArbeidsvoorwaarden & Rechtspositie specialist

Tom van Implicit

Tom Feitz

Programmamanager Implicit

DE TOOLBOXEN

Kun je niet offline meedoen, maar wil je wel aan de slag met duurzame inzetbaarheid?Download gratis een online toolbox!

Voor vijf belangrijke thema’s hebben we een toolbox ontwikkeld waar je medewerkers thuis mee aan de slag kunnen. Iedere box bevat vouchers voor workshops of handige theorie en oefeningen waar medewerkers direct profijt van hebben.

Speciaal voor leidinggevenden hebben we een toolbox ontwikkeld met de highlights van elke toolbox. Zie het als een samenvatting waar jij je medewerkers beter door kan ondersteunen.

ONDERWERPEN

GRENZEN BEWAKEN
PRIORITEITEN STELLEN
GEMOTIVEERD BLIJVEN
EEN STAPJE TERUG

ONDERWERPEN

GEZONDE NACHTRUST
GOEDE VOEDING
BEWEGEN & ONTSPANNING
PLOEGENDIENSTEN

ONDERWERPEN

LOOPBAANADVIES
ONTWIKKELEN VAARDIGHEDEN
OMGAAN MET LASTIGE SITUATIES
ONDERSTEUNING LEIDINGGEVENDEN

ONDERWERPEN

INZICHT IN GELDZAKEN
PENSIOENVRAAGSTUKKEN
BEWUSTWORDING
FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

ONDERWERPEN

VERTROUWENSPERSOON
BESPREKEN
HULPMIDDELEN
GEDRAGSCODE

ONDERWERPEN

BALANS PRIVÉ & WERK
VITALITEIT
LOOPBAAN & ONTWIKKELING
FINANCIEEL FIT
ONGEWENST GEDRAG

PRAKTIJKERVARINGEN

Hieronder vind je een aantal ervaringen van bedrijven die al hebben deelgenomen aan het programma of een toolbox hebben besteld.

Waarom is aandacht voor duurzame inzetbaarheid bij Bolletje belangrijk?
“In ons ‘Bolletje bewust’ beleid staat dat wij als werkgever graag vitale medewerkers hebben en vooral ook behouden. Kortom; iedere medewerker bij Bolletje moet gezond zijn pensioen halen. Om dit te kunnen realiseren, moet je als werkgever het gesprek aangaan en jouw medewerkers bewust maken van het belang om te werken aan hun eigen inzetbaarheid. Daarnaast is het natuurlijk zo dat vitale medewerkers, minder verzuimen en productiever zijn.
Wat was jullie rol als werkgever vooraf en tijdens de pilot?
“Ikzelf ben als HR specialist altijd een groot voorstander geweest van een traject met bewustwording voor duurzame inzetbaarheid. Door leidinggevenden zelf te laten ervaren hoe prettig het is om een financieel inzicht te krijgen en dat een gesprek met een ontwikkelcoach mogelijkheden biedt, zagen ook zij het belang van dit programma in.”
Wat is de toegevoegde waarde van het programma als Vitaal & Vaardig voor jullie als werkgever?
“De praktische handvaten die we krijgen voor leidinggevenden om het gesprek aan te gaan met medewerkers. Daarnaast zit het programma goed in elkaar en is over alles goed nagedacht, het aanbod in workshops, de communicatie en de informatievoorziening sluit goed aan op de praktijk.”
Vorige slide
Volgende slide

Meer weten?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.