TOOLBOX LOOPBAAN, ONTWIKKELING & FEEDBACK

Het kan je soms ineens heel helder worden. Je wilt nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen. Je carrière weer eens een opkikker geven. Een loopbaanscan is dan een mooi startpunt. Vandaar dat zo’n scan onderdeel is van de nieuwe toolbox Loopbaan, Ontwikkeling en Feedback. In deze toolbox vind je ook de Test-je-kennis dobbelsteen, een voucher voor de workshop Feedback Geven & Ontvangen (inclusief leuke verrassing) voor medewerkers in jouw organisatie en een voucher voor de Workshop Werkplek Trainer. Wil jij deze toolbox bestellen? Dat kan hieronder.

WORKSHOP FEEDBACK GEVEN & ONTVANGEN

Als de sfeer positief is, is werken bijna altijd een feestje. Een goede sfeer op de werkvloer zie je terug in de wijze waarop medewerkers met elkaar omgaan. Een compliment, een grap en eerlijke feedback geven en ontvangen; goedlopende teams kunnen niet zonder. En de baas? Die geeft het goede voorbeeld! De workshop Feedback Geven en Ontvangen is onderdeel van de toolbox loopbaan, ontwikkeling en feedback. In deze workshop helpt Maurice Hilferink medewerkers en leidinggevenden om op een juiste manier feedback te geven en te ontvangen. Werksfeer, veiligheid en veerkracht staan centraal. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur voor minimaal 6 deelnemers. Meld jouw organisatie snel aan, dan neemt Maurice contact met je op om de workshop in te plannen en voor een uitgebreide intake.

TEST-JE-KENNIS DOBBELSTEEN

Als je werkt met verse ingrediënten, zware machines en nieuwe technologie dan verandert er nog wel eens wat. Op zoet-waren-online.nl kun je eenvoudig je kennis up-to-date houden en uitbreiden. Is het tijd om je bij te scholen? Dat kun je testen met de test-je-kennis dobbelsteen die in de toolbox is toegevoegd. Daag elkaar in de pauze uit om de vragen te beantwoorden en kijk online of je het goede antwoord wist. Daar kun je je ook meteen opgeven voor bijscholing.

KAN JOUW CARRIERE WEL EEN OPKIKKER GEBRUIKEN?

Je hebt het naar je zin bij het bedrijf. Maar het werk wordt eigenlijk te zwaar. Of je wilt je verder ontwikkelen. Dan kan je carrière misschien wel een opkikker gebruiken. Vitaal en Vaardig biedt medewerkers hierbij hulp in de vorm van een loopbaanscan. De pot met opkikkertjes, posters & driehoekskaarten in de toolbox helpen jullie om hierop de aandacht te vestigen. Elke medewerker kan gratis een online loopbaanscan doen.

WORKSHOP PRAKTIJKBEGELEIDER

Een praktijkbegeleider werkt (nieuwe) collega’s in op een werkplek, traint, begeleidt en helpt ze met de kneepjes van het vak. De werkplek trainer beantwoordt vragen, ondersteunt collega’s bij het oplossen van storingen en daagt uit met vragen en opdrachten. Iets voor jou?

Tijdens deze workshop leer je hoe je dat doet in de praktijk. Je leert ook meer over jezelf, jouw stijl, je sterke kanten en je valkuilen. We gaan het hebben over het belang van communicatie en feedback. En we behandelen leervormen en -stijlen, opleidingsplannen en vakkennis. 

De trainingsdagen (2 dagdelen van 4 uur) bestaan uit kleine blokken theorie met interactieve, praktische opdrachten en oefeningen. Er is veel ruimte voor jouw ervaringen en vragen. De workshop wordt afgesloten met een certificaat van deelname.

De workshop Praktijkbegeleider is geschikt voor ervaren medewerkers die de ins en outs van het bedrijf kennen en deskundig zijn op één of meerdere werkplekken. Daarnaast ben je sociaal, vriendelijk, duidelijk, geduldig, gestructureerd, enthousiast en kun je goed uitleggen.

footerimage (1)