TOOLBOX LOOPBAAN, ONTWIKKELING & FEEDBACK

Wil jij dat jouw medewerkers optimaal presteren? Dat ze lekker in hun vel zitten en zich kunnen ontwikkelen? Dan komt de toolbox Loopbaan, Ontwikkeling & Feedback goed van pas. Met de workshops, loopbaanscan en test-je-kennis dobbelsteen help je jouw medewerkers zich te ontwikkelen en alles uit hun loopbaan te halen. Bestel nu de nieuwe toolbox en wij helpen je op weg!

WORKSHOP FEEDBACK GEVEN & ONTVANGEN

Als de sfeer positief is, is werken bijna altijd een feestje. Een goede sfeer op de werkvloer zie je terug in de wijze waarop medewerkers met elkaar omgaan. De workshop Feedback Geven en Ontvangen helpt medewerkers en leidinggevenden om op een juiste manier feedback te geven en te ontvangen. Werksfeer, veiligheid en veerkracht staan centraal. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur voor minimaal 6 deelnemers.

TEST-JE-KENNIS DOBBELSTEEN

Als je werkt met verse ingrediënten, zware machines en nieuwe technologie dan verandert er nog wel eens wat. Op zoetwaren-online.nl kun je eenvoudig je kennis up-to-date houden en uitbreiden. Test of het tijd is om je bij te scholen met de test-je-kennis dobbelsteen uit de toolbox.

KAN JOUW CARRIERE WEL EEN OPKIKKER GEBRUIKEN?

Voor medewerkers die zich willen ontwikkelen of omscholen hebben we in deze toolbox een ‘opkikkertje’ toegevoegd. Op de posters en driehoekjes kaarten vind je korte quotes van de werkvloer, van medewerkers die hun loopbaan een draai wisten te geven. De pot met opkikkertjes bevat een kaartje met QR-code. Scan de code en doe een gratis online loopbaanscan. Elke pot bevat 25 kikkertjes, deel ze vooral uit!

WORKSHOP WERKPLEKTRAINER

Een werkplek trainer werkt (nieuwe) collega’s in op een werkplek, traint, begeleidt en helpt ze met de kneepjes van het vak. De werkplek trainer beantwoordt vragen, ondersteunt collega’s bij het oplossen van storingen en daagt uit met vragen en opdrachten. Zijn er in jouw organisatie ervaren en deskundige medewerkers die graag hun kennis willen delen? In deze toolbox vind je flyers met meer informatie en de aanmeldmogelijkheid voor deze praktische workshop.

Onze trainers vertellen je meer over de workshops en tools uit deze toolbox

footerimage (1)