Toolbox vitaliteit nu beschikbaar!

Heb jij al geïnvesteerd in de vitaliteit van jouw medewerkers? Het zorgt namelijk voor minder ziekteverzuim, meer productiviteit, meer betrokkenheid en een sterk werkgeversmerk. Kortom; alleen maar voordelen dus!

Maar hoe pak je dit aan? Het begint bij bewustwording. Hoeveel beweeg je eigenlijk? Hoe zit het met roken, voeding en slaap? Het programma Vitaal & Vaardig geeft in deze toolbox concrete handvatten aan werkgevers en werknemers om zich bewuster te worden van hun vitaliteit en ermee aan de slag te gaan.

Meer weten over de Toolbox Vitaliteit? Klik hier

Wat zit er in de toolbox?

Meten is Weten stand
Deze stand geeft jouw medewerkers inzicht in hun werkelijke, fysiek leeftijd en inspireert ze om gezonder te gaan leven.

Company-Vit Scan
Met deze scan krijg je inzicht waar in jouw organisatie de focus qua vitaliteit zou moeten liggen.

Vitaliteitskalender
Deze kalender geeft jouw medewerkers een zetje in de rug en brengt het thema vitaliteit het hele jaar op een ludieke manier onder de aandacht. Wij hebben voor jou, als werkgever, alvast een voorbeeld gemaakt en daarnaast ontvang je een blanco template om zelf in te vullen.

Communicatiekit
En tot slot helpen we je met narrowcasting slides & verschillende posters om de aandacht te vestigen op leefstijlverbeteringen bij de medewerkers.

Is deze toolbox echt wat voor jouw bedrijf? Goed nieuws! Je kunt hem hier direct bestellen.

TOOLBOX BALANS PRIVÉ EN WERK

Afgelopen juli lanceerden we de eerste toolbox; de Toolbox Balans tussen Privé en Werk. Een groot succes met lovende reacties!

Immers, medewerkers die een goede balans tussen privé en werk ervaren, voelen zich gezonder, presteren beter en hebben meer voldoening in hun werk. Een belangrijk gegeven dus voor zowel werkgevers, als werknemers.

In de toolbox vind je tips, trainingen en vouchers voor een betere balans tussen privé en werk.

Meer weten over de toolbox Balans Privé en Werk? Klik dan hier

Of wil je deze toolbox direct aanvragen? Bestel deze dan hier!  

footerimage