Toolbox Financieel Fit nu beschikbaar!

Een financieel fitte werknemer is productiever, mobieler en gelukkiger. Geef jouw werknemers daarom een helpende hand bij geldzorgen en geldzaken! Hoe? Herken, bespreek en verwijs! Wij hebben in deze toolbox voor jou als werkgever praktische informatie gebundeld, geven handige tips en bieden je gesprekstips om het gesprek met jouw medewerkers aan te gaan.

Meer weten over de Toolbox Financieel Fit? Klik hier

Wat zit er in de toolbox?

Klikring met flashcards

Deze klikring met flashcards is een praktisch hulpmiddel om de signalen van financiële problemen bij jouw werknemers te herkennen. Maar om vervolgens het gesprek over geldzaken en -zorgen aan te gaan? Dat is voor zowel werkgever als werknemer vaak moeilijk. Daarom hebben we ook een aantal flashcards met praktische gesprekstips toegevoegd.

Poster Geldzorgen en een financiële foto voor medewerkers

Steeds meer mensen vinden het lastig om de juiste financiële keuzes te maken. En alles wordt steeds duurder. Het is dus zeker niet gek om hulp te zoeken bij geldzorgen en als werkgever wil je dit aanmoedigen en stimuleren. Hiervoor kun je de posters in deze toolbox inzetten. Medewerkers kunnen de QR-code scannen en vinden tips over geldzaken. Ze kunnen ook anoniem een test doen op Geldfit.nl of bellen met 0800-8115 voor gratis advies.

Daarnaast bevat de box een flyer voor een financiële foto. Een financiële foto geeft inzicht.  Samen met een financieel adviseur loopt de werknemer het inkomen, de uitgaven, de leefstijl en het pensioen langs. Zodat duidelijk wordt wat de impact is van minder werken, er een tijdje tussenuit of een opleiding volgen. Een hele geruststelling.

Magazine

In het magazine Over Geld vindt de medewerker allerlei tips en trucs om slimmer met zijn of haar geld om te gaan! Denk aan praktische checklists, tips om beter rond te komen, lekkere, maar voordelige recepten, energiebespaar-tips, waar je terecht kunt met geldzorgen en alles over pensioen in ‘Jip-en-Janneketaal’. Dit magazine is vanaf half november beschikbaar en hieronder te bestellen voor jouw medewerkers.

Is deze toolbox echt wat voor jouw bedrijf? Goed nieuws! Je kunt hem hieronder direct bestellen.

TOOLBOX BALANS PRIVÉ & WERK
en VITALITEIT

Afgelopen jaar lanceerden we meerdere toolboxen. De allereerste was de Toolbox Balans tussen Privé en Werk en daarna volgde de toolbox Vitaliteit. Beiden een groot succes met lovende reacties!

In deze toolboxen vind je tips, trainingen en vouchers voor een betere balans tussen privé en werk en je krijgt concrete handvatten aangereikt om je medewerkers bewust te maken van het belang om te werken aan hun eigen duurzaam inzetbaarheid.

Meer weten over de toolbox Balans Privé en Werk? Klik hier.

Meer weten over de toolbox Vitaliteit? Klik hier.

PROGRAMMA VITAAL & VAARDIG

Dit programma voor duurzame inzetbaarheid is ontwikkeld voor ondernemers binnen VBZ. Doel is om medewerkers tot hun pensioen en op een gezonde en prettige manier, inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door het aanbieden van een compleet programma inclusief begeleiding vanuit VBZ en Implicit.

Meer weten over het programma? Klik hier.

footerimage