Vitaal & Vaardig presenteert de toolbox voor leidinggevenden

Medewerkers die lekker in hun vel zitten zijn vrolijker en productiever. Maar fluitend naar het werk en weer fluitend naar huis, dat gebeurt niet zomaar. Een fijne sfeer en werk dat bij je past zijn natuurlijk het allerbelangrijkst. Maar er speelt meer. De duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt beïnvloed door de balans tussen werk en privé, door hun financiële situatie, hun loopbaankansen en nog veel meer.

Het Programma Vitaal & Vaardig heeft daarom toolboxen ontwikkeld die medewerkers op weg helpen met onder andere vitaliteit, loopbaanontwikkeling en financieel overzicht. En om de organisaties in de branche te helpen die middelen en workshops succesvol in te zetten, hebben we speciaal voor leidinggevenden ook een toolbox ontwikkeld.

De toolbox leidinggevenden bevat de highlights uit elke toolbox en een instructie hoe alle workshops en instrumenten te gebruiken. In een serie video’s vertellen de trainers en medewerkers van Vitaal & Vaardig wat er allemaal beschikbaar is en wat dat oplevert. Jasmijn van Vuure en Tom Feitz trappen de serie af:

footerimage