Loopbaan ontwikkeling

Het kan je soms ineens heel helder worden. Je wilt nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen. Je carrière weer eens een opkikker geven. Daar helpen we je graag bij!

Ben je je nog aan het oriënteren? Start dan met de online loopbaanscan.

Wil je direct werk maken van jouw werkgeluk? Kies dan voor het complete loopbaantraject, inclusief ondersteuning van een werkcoach.

Online loopbaanscan

Hoogstwaarschijnlijk breng jij veel tijd door op je werk. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt. Dat je dingen doet waar je energie van krijgt en blijft krijgen.

Wil jij ontdekken waar je nu staat, waar je goed in bent en wat jouw mogelijkheden zijn? En hoe je jouw carrière een opkikker kunt geven? Doe dan de online Loopbaanscan! Zo ontdek je wat je belangrijk vindt, hoe je je zou kunnen ontwikkelen en je toekomst in kunt vullen.

Gun jezelf dit inzicht. Deelname is gratis en kost je hooguit 45 minuten.

COMPLEET LOOPBAANTRAJECT

Kies je voor het complete loopbaantraject dan werk je samen met een werkcoach in 5 stappen aan je werkgeluk:

1)           INTAKE & KENNISMAKING MET JE WERKCOACH

Na jouw inschrijving word je gekoppeld aan een werkcoach en plannen jullie een intake. Hier kun je samen al even sparren wat je uit het traject wil halen. 

2)           ONLINE LOOPBAANSCAN

Je doet de online loopbaanscan die jou inzicht geeft in je kwaliteiten, eigenschappen en waarde op de arbeidsmarkt. Mooie input voor je eerste gesprek met je werkcoach.

3)           COACHGESPREK

In deze sessie kijk je samen met jouw coach naar de ingevulde online test en stellen jullie een realistisch plan van aanpak op. Tijdens dit gesprek met je werkcoach ontdek je waar je blij van wordt en wat je zou willen.

4)           PERSOONLIJK RAPPORT

Je ontvangt een persoonlijk rapport.

5)           NAZORG & EVALUATIE

Je hebt een actieplan voor jouw toekomst. Samen met je werkcoach rond je het traject af.

Antwoord op jouw vragen over loopbaanontwikkeling

Je krijgt toegang tot Jobport, een online omgeving. Je kunt thuis achter de computer of op je telefoon meedoen.

Iedereen die werkt in de Zoetwaren branche en valt onder de cao Zoetwaren

Dat hangt af van de momenten die je afspreekt met je coach. Normaal gesproken heeft een dergelijk traject een doorlooptijd van zes tot acht weken, en maximaal vier maanden.

Je kunt rekenen op ervaren en betrokken coaches van Value9. Op basis van je gegevens, de ervaring en de beschikbaarheid van de coach, koppelen we jullie aan elkaar. Is er geen klik? Dan kunnen jullie dit bespreken en gaan we op zoek naar een andere coach.

Alle gesprekken tussen jou en je werkcoach vinden online plaats.

De aanmeldingen voor de loopbaanscan of het complete loopbaantraject komen binnen bij Jobport en Value9, de bedrijven die de loopbaanscan en het complete loopbaantraject verzorgen. Met hen is afgesproken dat de persoonsgegevens van de deelnemende kandidaten op geen enkele manier worden gedeeld met de werkgever.

footerimage (1)