Ik geef smaak aan mijn toekomst met een...

Geef je vandaag nog op! Deelname is gratis

Magazine "Over Vitaliteit"

In dit magazine vind je allerlei tips en tricks om jouw leven gezonder in te richten! Denk aan praktische checklists, tips om beter te slapen, lekkere, maar gezonde recepten en toffe challenges!

Magazine "Over Geld"

In dit magazine vind je allerlei tips en trucs om slimmer met jouw geld om te gaan! Denk aan praktische checklists, tips om beter rond te komen, lekkere, maar voordelige recepten en energie bespaar-tips.

Loopbaanontwikkeling

Hoogstwaarschijnlijk breng jij veel tijd door op je werk. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt. Dat je dingen doet waar je energie van krijgt en blijft krijgen.

Financiële Foto

Zit je financieel gebakken? Want als je in de toekomst minder wil werken, een tijdje ertussenuit wil of een opleiding wil volgen is het fijn om te weten of dit mogelijk is en wanneer. 

Gesprek Pensioenadviseur

Wanneer je met pensioen gaat, breekt er een nieuwe periode aan in je leven. Het is het einde van je werkzame leven, maar vooral ook het begin van iets nieuws.

Workshop voor de ruggengraat

Werk jij al een behoorlijke tijd bij hetzelfde bedrijf Steek je vaak een extra handje uit en ben je een vraagbaak voor nieuwe medewerkers? Jij bent dus heel waardevol voor jouw werkgever! Zorg ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen en jezelf blijft uitdagen in het werk.

Workshop voor starters

Vind je het lastig om prioriteiten te stellen en nee te zeggen op het werk maar ook privé? Geef je dan op voor deze interactieve workshop en ga met leeftijdsgenoten in gesprek over allerlei vraagstukken.

Budgetcoach

Maak jij je weleens zorgen om je financiën? Ben jij het overzicht soms helemaal kwijt? Logisch. Want budgetteren is taaie materie. Je moet er echt je tanden in zetten!

Voor meer informatie kun je terecht bij jouw contactpersoon van HR/P&O